Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A víz, mint legfőbb információ hordozó

2008.12.09

A víz az egyik legfontosabb alapja az életnek!

Tudósok fedezték fel és be is bizonyították, hogy a víz minden információt elraktároz, amellyel érintkezésbe kerül.

Ebben az egyik legelismertebb és legelfogadottabb személy Masaru Emoto, aki bebizonyította, hogy a víz az "élet médiuma", s hogy a vízet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet.

Másik neves orvos-író Dr.Rüdiger Dahlke szintén sokszor ír a víz szimbólumáról és erejéről. A víz az univerzum női eleme. Az érzés, az intuíció, a sejtelem jelképe, a lelkierőé és az én feloldódásáé.

Alapvető fontosságú, hogy milyen minőségű vízet iszunk; lehetőség szerint károsanyagtól mentesnek, kevés ásványianyag tartalmúnak és energetikailagaz emberi szervezet számára legideálisabb rezgésűnek kell, hogy legyen.

Miért? Mert ezt a rezgést adja át a testünknek, a szerveinknek; egészen a legapróbb atomunkig belénk hatol és átitat az általa hordozott információval.

A viz rezgése és információ tartalmára hatással van a zene, a világ globális eseményei,  szavak, gondolatok, elektro-mágneses sugárzások.

A mobiltelefon, a televízió, a számítógép, a mikrohullámú-sütő azért tud bennünk is kárt okozni, mert  az emberi szervezet megközelítőleg 60-70 %-a víz. A csecsemőké és kisgyermekeké megközelíti a 70-75 %-ot. Idősebb korra, több ok miatt is, a test víz tartalma nagy mértékben lecsökken kb. 48-55 %-ra. Ami azért kevés, mert nem tud a sejt közötti és a sejten belüli térből eltávozni a méreganyag. Ez lerakódásokhoz, elhízáshoz, allergiákhoz, súlyos autóimmun betegségekhez, korai elöregedéshez, elsavasodáshoz és elfajulásos betegségekhez vezet.

Van olyan korosztály és réteg, amely szinte a kiszáradás szélére viszi a szervezetét. Sokszor nem is mindig betegség, hanem a sejtjeink szomjúsága okoz súlyos tünteket.

Az időskori betegségek áttevődnek. Egyre fiatalabb korosztálynál található meszesedés egyidejűleg csontritkulással, keringési és szív elégtelenség, kővesedés: máj, vese, húgyhólyag, cukorbetegség, bőr és légúti allergiák stb.

Sebastian Kneipp az Isten teremtő erejét látta a vízben.  Kidolgozott és gyakolatban alkalmazott vízkúrái sok ember tisztulását, gyógyulását segítette elő.

Mint mindenkinek a világon, a betegségeknek is, sajátos rezgése van. Ezek megzavarják az egészséges sejtek rezgését, és ha nem teszünk semmit, először csak enyhe zavar keletkezik a testben, majd fizikai formát ölt maga a betegség is.

Így alakulnak ki a degeneratív elfajulások. A torzult információk vezetnek a sejtek elváltozásához. Hibás információ, hibás program nehezen megoldható feladatok elé állítja az emberi szervezetet /krónikus betegségek, daganatok kialakulása/.

Japánban bizonyították be, hogy különböző emberek rezgései, -az általuk kibocsájtott  negatív érzelmek rezgései-, megegyeznek különböző elemek által kibocsájtott rezgésekkel. 

Az ingerültség által keltett rezgések megegyeznek a higanyéval,

 a harag rezgése az óloméval,

 a bánat és a szomorúság az aluminiuméval.

 A bizonytalanság rezgése a kadmiumhoz,

 a kétségbe esés a vashoz,

 a stressz pedig a cinkhez kapcsolódik.

 

Példa:

Ma már kevés aluminium edényt használunk mégis növekszik az Alzheimer-kór kialakulásának nagyságrendje. Ennek egyik oka az, hogy az aluminium frekvenciája megegyezik bánatéval. Így az "öregkori bánat" /ami a valóságban nem a tényleges életkor függvénye/ és a szomorúság előhívja az aluminium hatását. Ez vezet az Alzheimer-kor kialakulásához.

 

 

A mappában található képek előnézete Hullámok és átjárók