Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Röviden az ÉLET sóinak alkalmazásáról

2009.07.01

Fontos dolog kihangsúlyozni, hogy a biokémiai terápiától nem lehet "egy nap alatt" teljes eredményességet elvárni.

A "belső egyensúlyi állapot" visszaállítása, a szervezet reakciókészségének normalizálása természetesen időt és türelmet igényel. A gyógyulás során "minden nagyon gyorsan is bekövetkezhet" annak megfelelően, hogy milyen a beteg kiindulási állapota, milyen az egészségzavar természete, milyen a testi alkata és a lelki beállítottsága.

Akut betegségeknél egy adott ásványi só hiánya nagyon kifejezett lehet, és ilyenkor a krónikus hiányállapot háttérbe szorul. Amikor azonban az akut kódfolyamat megszűnik, akkor a krónikus hiányállapot ismét "megmutatja magát", és felszínre jönnek az eddig lappangó tünetek.

Akut esetben óránként-kétóránként, krónikus esetben naponta 3-4 alkalommal használatos a megfelelő tabletta.

Súlyosan akut esetben akár 5-10 percenként 1-1 tablettát is el lehet szopogatni. Elhúzodó krónikus esetben naponta 3-6 alkalommal 1-2 tabletta javasolható.

A tablettákat étkezés előtt fél órával, vagy étkezés után egy órával kell elszpogatni. A folytatott kezelés ideje alatt kerüljük az erős érzékszervi ingereket, élvezeti szereket / nikotin, alkohol /, valamint illóolajok, erős fűszerek használatát.

A szervezetben a legnagyobb hiányt mutató sót kell a legsürgősebben pótolni. Egyidőben előfordulhat több ásványi anyag különböző mértékű hiányállapota is, melyet szintén pótolni kell. Mégis megszívlelendő tanács, hogy:

EGY IDŐBEN NÉGY SÓNÁL TÖBBET NE ALKALMAZZUNK!

Különlegesség: "FORRÓ HETES"  > Nr. 7  Magnesium phosphoricum

Rendeltetés szerint forróvízben kell feloldani, és kortyonként elfogyasztani.  Erős hasi fájdalmak / kólikák /, heveny fájdalomrohamok, gyötrelmet okozó görcsölések esetén a szokásos napi mennyiség / akut fázis szerint / növelhető. A sikeres terápia érdekében egy pohár forró vízben 10 tablettát kell feloldani / műanyag kanállal megkevergetni / az így elkészített oldatot 2-5 percenként kis kortyonként lassan meginni.

Ezzel a szerrel az eljárást mindig így alkalmazzuk!

 

Csecsemők és gyermekek esetén más az alkalmazás. Náluk is nagyon jól működnek az ÉLET sói, de a szerek kiválasztását, és az adagolás beállítást szakemberrel beszéljük meg!!!