Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra a vízről

2009.02.18

 

 

A VÍZ azért az egyik legfontosabb eleme életünknek,mert meghatározza az információ áramlásának módját. Közvetítő közegként alap törvényt képvisel.

A víz a rezgések ruháját hordja. Csak struktúrával rendelkező víz képes megóvni az életet.

A struktúrálatlan víz a halál takarítónője!

A víz gondolataink tükörképe. A víz gyógyító erővel bír,mert sokrszor nem is vagyunk betegek "csak" a szervezetünk szomjazik. És betegség tüneteket produkálva vízért kiált.

"Tisztelnünk kell a vízet, szeretetet és hálát kell éreznünk iránta, és kedvező hozzáállással kell befogadnunk a rezgéseket. Ekkor a víz megváltozik,te is megváltozol, és én is megváltozom - mert mindketten vízből vagyunk."     Masaru Emoto: A víz igaz hatalma

Igazán jó szívvel ajánlom ,hogy ezt a könyvet lapozgassa mindenki,aki "felfedő útra indul" önmagáért. És az egyik legegyszerűbb,a legtermészetesebb és talán nem túl költséges módját választja a gyógyulásnak.

Amiért újra a vízről írok néhány mondatot azért van,mert az elmúlt hetekben sok családdal találkoztam,ahol a legalapvetőbb probléma,hogy egyik generáció -idősebbek,a szűlők,sőt a gyermekek sem isznak elegendő vízet. A minőségéről már nem is sikerült érdemi beszélgetést kezdeményeznem. Egyszerűen megdöbbentett,hogy milyen ingerült indulatokkal reagáltak a családok arra kérdésre,hogy mennyi és milyen vízet fogyasztanak.

Nagyon rossz beidegződések rabjai vagyunk.Vízet inni nem fáj,nem okoz több idő ráfordítást. Csak a téves képzetek és hibás hozzáállás okozza legfőképpen az akadályt. Hogyan akarunk megszabadulni a lerakodott salakanyagoktól,ha nem mossuk át sejtjeinket.

Először is gondoljunk arra,hogy a csecsemő testének majdnem 80%-a víz.Felnőttkorban a testnek 60-70%-a víz.Ez jelentős rész és ha nem törödünk a milyenségével,egészségi állapotunkban már fiatakortól kezdve jelentős romlás következik be.

Sikeres felfedezést kívánok a kalandoroknak!