Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NES - Come back Day Mamy

2009.02.15

A születés előtti életről

Az a változás,amely a nő testében a terhesség alatt végbemegy,leginkább az életerő másik kirobbanó megjelenéséhez,a természet tavaszi újjáéledéséhez hasonlítható.

A NŐ most KIVIRÁGZIK és néhány hónap alatt asszonnyá érik.Az anya testében új élet alakul.

Amig a magzat fejlődik nagyon sok sokk hatás éri,amivel már embrióként is meg kell birkóznia.Az őt ért ingerek,benyomások lenyomatatot /kód vagy engram/ hagynak az információs mezőjében.Ezért nem mindegy,hogy tervezett,várt gyermek születik meg.Vagy egy nem kívánt,többször az abortusztól riogatott,"kizárólag" fiúnak vagy kislánynak várt,természetellenesen programozott baba.

Több tudományos vizsgálat és ismeretterjesztő film áll a rendelkezésünkre,melyek bebizonyították,hogy a magzat a méhben mindent érzékel az őt körülvevő belső és külső világból.Még a gondolatok rezgését is képes leképezni és ebből is információt kap.

Azért fontos a detoxifikációs lehetőségek kihasználása még a fogantatás előtt,hogy a naponta beérkező információ befogadására és értelmezésére a magzat károsodás nélkül képes legyen.És a születésre a lehető legjobb körülmények között felkészíthessük babánkat.

nes.wellness@gmail.com

 

A mappában található képek előnézete A XXI.sz vívmánya:okfeltárás és gyógyulás