Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NES magyarázat 1

2010.02.10

 

A NES szemléletessé tétele

 

Több, mint 1 éve ismerős ajánlására kezdtünk el érdeklődni, majd az ismerkedés után, a gyakorlatban is alkalmazni a NES-terápia gyakorlati lehetőségeit. (Robgyógy)

 

Az eddigi tapasztalataink egyszer nagyon pozitívak, mert a szkennelő rendszer igazolja az eddig megszerzett tudásunk alapján felállított diagnózist. A NES-rendszere ennek ellenére nem diagnosztizálásra fejlesztették ki. Mi jöttünk rá arra, hogy valójában egyszerre teszi a páciensek felé szemléletessé jelenlegi információ háztartásuk állapotának megjelenítését, számunkra pedig egy ellenőrző eszköz a helyes okfeltáráshoz.

A NES-cseppek pedig lehetőséget adnak egy újra kezdésre az emberi szervezet deformált, betolakodóktól hemzsegő, információs szoftverébe; az emberi szervezet élet-programjába.

 

Másodszor nagyon negatív tapasztalatokat is szereztünk a rendszer használatával. Ezek a következők:

> a társaink nagy részénél helyettesíti a precíz diagnosztikai eljárásokat, ezért teljes mértékben a számítógép által értékelt adatokat félre értelmezik.

> gyakran találkozunk szakmai féltékenységgel; a csapatmunka, a megbeszélések helyett egyéni akciók, szakmai féltékenység útját állja a fejlődésnek.

> sok helyen neves és névtelen emberek lejáratják a módszert avval, hogy a saját filléres szolgáltatásaikhoz rendelik hozzá, akár ingyen is, hogy az általuk propagált területről több bevételre tegyenek szert. Ezzel elértéktelenítik azt a tudást és lehetőséget, ami valóban alapját képezheti a komplex egészségmegőrzésnek, és bizonyos gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségek javulási esélyét is nullára csökkentik.

 

Ezen megállapításaim alapját a nálunk megforduló, és levélben jelentkező pácienseink kérdései, a viselkedésük, és a meglévő beteg státuszuk mind, mind érzékletesen mutatja.

 

Próbálom játékosan szemléltetni ezt a komoly lehetőséget.

Senki sem lehet tökéletesen egészséges ebben a terhelt világban, amiben élünk. És senki sem lehet olyan gyógyíthatatlanul beteg, akinek ne adhatna könnyebbséget (nem véletlen, hogy nem a gyógyulás szót használom) a NES-rendszere által kínált lehetőség.

 

Fogjuk fel ezt egy óriási kalandnak, és amint tudva tudjuk minden nagy kaland olykor apró, jelentéktelen dologgal kezdődik.

Lehet, hogy megcsörren a telefon, lehet, hogy találkozik valakivel és hall tőle valami érdekeset, ami felkelti a figyelmét.

De az is lehet egy apró lépés, hogy most elolvassa az írásomat.

 

Minden kapcsolat alapja a bizalom, a biztonságérzet, a bizonyosság a megszerzett tapasztalat által.

Eldöntöttem, hogy nem mentegetőzöm, nem magyarázkodom, és legfőképpen nem akarok semmit sem bebizonyítani, mert a tudásnak nincs szüksége bizonyításra.

Hosszú távon nem működik a győzködés, az előírt eljárások betartatása, ha a páciensek részéről nem párosul hozzá a gondolkodásmód, a beállítottság megváltoztatása. Ez esetben reménytelen bármilyen gyógyító eljárásba belefogni, mert a legtutibb is eredménytelen marad.

Ilyen páciensek alkalmazzák bátran a 10-20 perces bevehető pirulákat. És ne fecséreljék sem a maguk, sem a választott gyógyító szakember idejét, energiáját, költségeit, mert ez teljesen felesleges időpocsékolás.

 

A türelmes, a cselekvő és a problémáján gondolkodó, az okot kutató ember érhet csak el eredményt a NES-programmal.

Akik magukhoz és környezetükhöz odafigyeléssel fordulnak,

figyelmüket az elérendő célra fordítják, azok képesek lesznek felismerni a betegségük okait, a természet törvényszerűségeit, és berobban életükbe a megoldás.

 

 

Az ember hosszú évezredekig képes volt harmóniában élni a természettel. Felvette annak ritmusát, és így tudott túlélni.

Megfigyelte, hogy bizonyos impulzusok periódikusan hatnak a növényekre, állatokra és saját magára.

Élesebb érzékek, éberség, odafigyelés és a természet pontos megfigyelése tette elődeinket a megfelelő időpont kiválasztásának mestereivé. Ezért tehát valamely szándék sikere nemcsak a szükséges képességek és segédeszközök meglététől függ, hanem döntően befolyásolja a cselekvés időpontja is.

 

Néhány példa:

> A műtétek és a gyógyszerek alkalmazása, ha bizonyos napokon történik sikeres, viszont más napokon haszontalan, sőt káros is lehet. Ez nincs összefüggésben az orvosságok mennyiségével, minőségével, az orvos mesterségbeli tudásával.

 

> Számtalan hétköznapi és kevésbé hétköznapi tevékenység hatékonyságára, sikerére erős befolyással bírnak a természeti ritmusok> főzés, hajnyírás, kerti munka, mosás, gyógyszerek alkalmazása, műtétek stb.

 

A ritmus lényege az ismétlődés.

 

> A természet számos jelensége kapcsolatban van a Hold járásával> apály-dagály, időjárási jelenségek: cunami,

a nők menstruációs ciklusa, szülések beindulása stb.

 

A XIX. század végétől az emberiség lemondott a természet speciális ritmusaival való együttélésről. Ezzel együtt lemondott bizonyos tudásról is. Azóta a mindinkább felgyorsuló életforma miatt feledésbe merült az egyszerű, „józan paraszti ésszel” kivitelezhető tudás.

A modern technika és orvostudomány gyorsabb megoldásokat ígér a mindennapi problémákra. Mindez illúzió csupán!

A kémia és a gyógyszerészet eredményei az orvostársadalmat ara a téves meggyőződésre juttatták, hogy büntetlenül figyelmen kívül hagyható az élet hullámzó mozgása és egészének ritmusa.

A gyors fájdalom és tünetmegszüntetés már „terápiás sikernek számít”, az okok kutatására, a megelőzésre, a türelemre, a beteggel való hosszú távú „együttműködésre” se készség, se idő, se pénz nem jut ma már.

Mint minden területen kivételek azért itt is vannak, de igen csekélyke számban.

 

A legtöbb tudós lineáris gondolkodású, és ez elég ok ahhoz, hogy a már említett természeti ritmusokat figyelmen kívül hagyják.

 

És azok a páciensek, aki szintén lemondanak ezekről a ritmusokról rövid távú kényelmüket szolgálják, ami a józan ész, a mérték betartása, az elérendő cél rovására megy.

Azt hisszük legyőzzük a természetet, pedig csak saját magunkat hagyjuk el. Korunk tempója annyira gyors, hogy állandóan a múltból rohanunk a jövőbe, miközben elveszítjük a jelent. Azt a pillanatot, amiben az életünk valós helyét és idejét megélhetnénk.

 

A NES-program ilyenkor alkalmatlanná válik és hamis ígéretnek hangzik a javulás. Nem elég a NES-cseppeket bekapkodni, és aztán várni a csodát, mert ez nem kívánság műsor. Ez odafigyelés, velünk közös munka, feladat és számonkérés is egyben.

Önmagában egyetlen terápiás kezelés sem működik, mert megkívánja a gondolkodás, az étkezés, a mozgás, az életmód alapjainak megváltoztatását, és egyéb kiegészítő kezelésekkel való együtt működést.

Amelyik gyógyító kizárólagosan csak a saját terápiájára esküszik, féltékenységből leszólja mások munkáját, tanítását; szidalmaz, lejárat, becsmérel > bűnt követ el.

Leginkább a páciensei és önmaga ellen.

 

 

Oly kellemes egyszerre kutatni a természetet és magunkat,

sem rajta, sem saját szellemünkön nem tenni erőszakot,

hanem a kettőt lágy kölcsönhatásban egyensúlyba hozni egymással. „ (Gothe)

 

A NES-rendszer körültekintő alkalmazása segít a szervezetnek megtalálni saját ritmusát, segít megtalálni az elveszettnek hitt információkat, és visszailleszteni őket a helyükre;

> helyes információ áramlás > változás > harmonikus működés.

 

Információs modul:

az információs kódok

> megszerzése; érzékelni, hogy érkezik, befogadni

> rendezése; honnan hová és mit, mikor

> tárolása; felhasználás időpontja, módja

> feldolgozása; értékelés, értelmezés, beépítés, használat

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete A XXI.sz vívmánya:okfeltárás és gyógyulás

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1098 Budapest, Dési Huber utca 17. III. 12.;patakyk@t-online.hu;06704547498

(Pataky Kálmán, 2011.04.12 23:51)

Kedves Zsuzsa! Figyelmesen olvastam a leírtakat, miszerint:
- a számítógép érzékelőjére a páciens ráhelyezi a két úját,
- a gép az érzékelt adatokat beolvassa, értékeli, kiírja az eredményt és a gyógyítás lehetőségét,
- a gyógyító, ennek megfelelően, javaslatot tesz a terápiára, amit a páciensnek következetesen be kell tartani.
Remélem, jól értettem a leírtakat, ha nem, kérlek javits ki.
Kérdésem: hol és kinél lehet érdeklődni a NES programról. Előre is köszönöm fáradozásod, kézcsókom és üdvözletem: Kami

Re: 1098 Budapest, Dési Huber utca 17. III. 12.;patakyk@t-online.hu;06704547498

(Nes.Wellness, 2011.04.13 15:54)

Kedves Kami!
A szkennelő nem két ujjat érzékel, hanem testfelületet.
Nagyobb gyerekek és felnőttek általában a kezüket teszik rá (tenyér felületét érzékeli a számítógép). Pici babáknál, vagy magatehetetlen embereknél a test bármely pontjára ráhelyezhető a szkennelő (hát, has, comb stb.).
Vizsgálatra időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni.
Konkrét kérdésed emailben is felteheted: nes.wellness@gmail.com
Szeretettel kívánok örömteli sikeres hetet.
Üdvözöllek: Zsuzsa