Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Válaszd az ÉLETET NES terápiával

2009.09.11

Senki sem lesz "HIRTELEN" beteg!

Mindenkinek van olyan ismerőse, rokona, távoli nagybácsija, nagynénije, aki boldogan és vidáman él. Majd kicsattan az egészségtől. Csodáljuk őt ezért. Nem halottunk arról, hogy valaha is panaszkodott volna.

Majd egyik napról a másikra leesik a lábáról és megbetegszik. Sőt! Egyik betegségből esik a másikba. Egyre gyakrabban és egyre súlyosabb betegségek „kerítik be”.

A környezetében élő döbbenten csodálkoznak: „Érthetetlen! Világéletében makk egészséges volt, most meg hirtelen megbetegedett (esetleg hirtelen infarktus, rák, egyéb belső mérgezés következtében meghalt).

 Egy biztos, senki sem lesz „hirtelen” beteg. Mielőtt a betegség megjelenik a szervezet számos alkalommal jelez, már sokkal korábban zavarok mutatkoznak működésében.

Ezek apró jelzés értékű tünetek bizony az „agyunkig nem jutnak el”.

 Miért lehet ez így?

 *Szégyennek érezzük saját magunk, a párunk, a család tagjaink, munkatársaink, barátaink előtt, hogy gyengék vagyunk.

 *Félünk, nehogy tenni kelljen valamit, mert soha nincsen időnk semmire. Főleg nem holmi otthoni henyélésre. Azt gondoljuk, ha nem veszünk róla tudomást, akkor nem létezik. (Strucc politika effektus)

 *Félünk, hogy kiderülhet, netán komolyabb a baj, és akkor innen-onnan kiesünk (munka, baráti kör, megszokott életvitel, megszokott társasági élet)

 *Félünk, hogy elküldenek a munkahelyünkről, vagy más elutasításban lesz részünk.

 *Ja, se időnk, se pénzünk ilyen semmiségekkel foglalkozni.

 Mindez olyan apróság, ami úgyis elmúlik magától.

Egy darabig igen, mert az emberi szervezet hosszú ideig képes kiegyensúlyozni a zavart. Onnan, ahol sok van, vagy attól a szervtől ami számára nem létfontosságú elveszi az energiát, a keringést, a tápanyagot. Ám ilyenkor azokon a területeken hiány állapot lép fel, mert a szervezet kerek egész, és csak harmóniában képes egészségesen működni.

Először csak enyhe tünet formájában jelentkezik az egyensúly felbomlása, később, ha az egyensúlyvesztés, a hiányállapot állandósul egyszer csak „kiver egy kisebb biztosítékot”, később pedig tovább súlyosbodva „egész áramköröket ver le”. Mindig ott ahol az adott szervezet gyenge pontja van.

Például:

-keringés (szív, agy, ér, aktív élsportolók hirtelen halála stb.),

-egyik helyen ritkulás lép fel, míg onnan nem messze lerakodás keletkezik (ízület, csont), 

-idegrendszeri zavarok az enyhe alvás zavartól a depresszión át a beszűkült  tudatállapotig  stb..

Ezek az esetek nem fordulnának elő, ill. a számuk rohamosan csökkenne, ha időben korrigálhatnánk a zavarokat.

Ez hogyan lehetséges? Ha tökéletességet 100%-nak vesszük, akkor ebből 50% a hozott genetikai anyag, 10 % a mindenféle környezeti hatás (külső-belső), a tanult, beidegzett viselkedési formák (mire hogyan reagálunk),  40% a testünk táplálása.

Ez az egyik legfontosabb élet minőség meghatározó!

Ebbe tartozik az, hogy milyen ételekkel, italokkal tápláljuk vagy rongáljuk szervezetünket, milyen hasznos és hasznosulni tudó vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, esszenciális aminosavakat juttatunk a sejtjeinkbe, és még azoknál apróbb molekuláinkba, és a molekuláinknál még apróbb atomjainkba.

Sok szakorvos, akihez kivizsgálásra küldtem embereket egyszerűen közölte a páciensével, hogy neki ne mondja, hogy a sejten kívül van még apróbb egységünk. Minden sejtszinten működik és minden más marhaság, ilyen nem létezik.

Szerencsére néhányan elhitték, amit mondok és hagyták, hogy bebizonyítsam.

A LEGTÖKÉLETESEBB BIZONYÍTÁSI ELJÁRÁS, melyet 25 éve kutatnak és sikeresen alkalmaznak a világon sok fejlett országban, a NES = Nutri Energetics Systems OKFELTÁRÓ PROGRAM és ELEMZŐ RENDSZER.

 

ATTÓL OLYAN EGYEDÜLÁLLÓAN NAGYSZERŰ, HOGY A MEGOLDÁST IS A KEZÜNKBE ADJA!,  „ha jól tudunk a sorok között olvasni”!

 

ROBGYÓGY-nál gyakorlati tapasztalatok segítségével tovább fejlesztettük a rendszert. Egyéni kutatásaink további információval és bizonyossággal győztek meg minket arról, hogy a NES rendszer + személyre kidolgozott „ROBGYÓGY KÓDOK”, valamint más, - kitűnő kollégák által végzett- kiegészítő terápiák, az emberi szervezet egyensúlyának visszaállításához  alap feltételek.

GYÓGYÍTÓK ÉS GYÓGYMÓDOK

NES – a jövő terápiája

Minden energia, az anyag is. Gondolatvilágunkban ez elképzelhetetlen, de a kvantumelméletben természetes. Ez az a színt, ahol „az ész megáll”, és fejet hajtunk azon tudósok előtt, akik itt vizsgálódva alkottak valami nagyot.

Ilyen alapokon nyugszik a forradalmian új NES-terápia is, amely lehetővé teszi a kémiai, biológiai, mentális, érzelmi, emlékezeti és energetikai információt hordozó emberi testmező feltárását, helyreállítását és ezzel a hatékonyabb öngyógyítást.

Egy öngyógyító, önfejlesztő folyamat révén a testi-lelki problémák gyökeréig hatolva harmonizálja a test és psziché állapotát, rendezi az ember viszonyát az őt körülvevő mikro és makro világgal (egyéni és univerzális tudatra hangolás).

Összességében a NES emlékezni tanítja atomjainkat, molekuláinkat, sejtjeinket, ezáltal egységet, harmóniát, kiegyensúlyozott működést, VALÓDI EGÉSZSÉGET TEREMT!

Ez a rendszer segíti a tudat fejlődést és egy új tudatosság kialakulását. Megváltozik a körülményekhez való hozzáállásunk, gondolkozásunk és a beidegződött ösztön szinten történő cselekvést a gondolkodó tudatosság veszi át.

A változás és változtatás elsődleges eszközei az NES Infocseppek. A helyes információ bevitelével visszahatnak a tudatra, és újra építik az oda-visszaáramló kommunikációs rendszert.

A NES Infocseppek mikromennyiségű kolloid ásványokat tartalmaznak, szubatomos szerkezettel, melyek az emberi testmezőre vonatkozó információkkal vannak kódolva. Ezáltal képesek kapcsolatba lépni az emberi testmezővel ; eltávolítják, feloldják a méreganyagok, a traumák, a sokkoló élmények és érzelmek hatására képződött gátakat, melyek akadályozzák az információk szabad áramlását. Az akadályok eltávolításával helyreáll a test helyes működéséért felelős szabályozó mechanizmusának szerkezete, helyreáll a velünk született optimális öngyógyulási képesség.

 

Az eljárás teljesen biztonságos. Passzív átvilágító eljárással olvassa le az emberi testmezőt egy szkennel segítségével. Nem bocsát ki semmilyen jelet, vagy magasfeszültséget. Nem kell levetkőzni és semmilyen fájdalmas beavatkozással nem jár.

Sok egyéb vizsgálattal szembeni LEGFONTOSABB ELŐNYE, hogy

-akinek elektromos eszközt ültettek be (pl. pacemaker),

-ízületbe beépített fém protézise van (pl. csípő-, térdprotézis),

-várandós állapot előtt-, alatt-, szülés után közvetlen, újszülött korban,

-fogyatékosságnál, genetikai betegségeknél is,

TELJES BIZTONSÁGGAL ALKALMAZHATÓ!

 

Minden felmerülő kérdést a robgyogy@t-email címen várjuk szeretettel.

További információ: www.robgyogy.hu

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete A XXI.sz vívmánya:okfeltárás és gyógyulás